Klar eller kapret af Josefine Campbell
Ledelsesbøger

Er du klar eller kapret?

Natasja Isabella Andersen
4. December 2020

Forfatteren Josefine Campbell skriver om, hvordan man som professionel person, team og samfund kan blive bedre til at samarbejde, lede og blive ledt. Det giver klarhed og højere energi, og er et stærkt værktøj i ledelsesudvikling – både når man skal blive bedre til at samarbejde, lede og blive ledt.

Gå til Action card

Forlaget skriver:

Det sker for os allesammen. Der er tidspunkter, hvor du er klar og kan handle som dit bedste og mest professionelle jeg, men nogle gange har du gjort eller sagt noget andet end det, du normalt ville gøre eller sige.

Det sker oftest, når du er presset, eller når du har meget lidt energi. Nogle gange er det så slemt, at du fortryder det bagefter. Det er i sådanne situationer, at din hjerne har været kapret. Det værste ved at være kapret er, at du ofte ikke er bevidst om det – før bagefter. Det sniger sig ind på dig, uden at du opdager det.

For når du er kapret, kan du ikke bruge hele sin hjerne. Du er ikke bevidst om din egen adfærd. Det gør det sværere at samarbejde, lede og blive ledt.

Især når du skal være innovativ, når der er usikkerhed og når der er forandringer. Derfor kan det gøre en stor forskel at træne det at være klar.

Udgivelsesdato: 28. Oktober 2020

Køb bogen her