Om Lederstof.dk

Lederstof.dk er mediet om livet med ledelse og alle de emner, der præger lederens hverdag. Her bliver du klædt på med ny viden, konkrete værktøjer og perspektiver fra andre ledere på alle niveauer.

Formålet er at inspirere, motivere og kultivere den beslutningskraft og tankevirksomhed, der forvandler ledelse til god ledelse. For verden har brug for gode ledere. Ledere, der kan se muligheder i udfordringerne, og finde løsninger, som skaber rammerne for bæredygtige fremskridt. God ledelse gør nemlig en forskel. En forskel for mennesker, bundlinje og miljø – både det miljø vi arbejder i, og det vi trækker vejret i.

Lederstof.dk udgives af Lederne - Danmarks største interessefællesskab for ledere med mere end 110.000 medlemmer. Lederne har valgt at gøre indholdet frit tilgængeligt, så alle ledere kan nyde godt af det.

Du er velkommen til at kontakte redaktionen, hvis du har forslag til forbedringer eller andre input, som vi kan bruge til at gøre Lederstof.dk mere relevant for dig som leder.

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder for at være opdateret med de seneste artikler, interviews og podcasts fra Lederstof.dk