Sidemandsoplæring af Line Sander
Ledelsesbøger

Sidemandsoplæring

24. februar 2021

Forfatteren Line Sander er direktør i Supplement og har siden 1997 været som underviser og foredragsholder i bl.a. sidemandsoplæring og undervisningsteknik.

Gå til Action card

Forlaget skriver:

Forlaget skriver:

Sidemandsoplæring er en effektiv måde at oplære medarbejdere på, så der sker videndeling i organisationen. Det kan både være dem, der er nye i organisationen, og dem, som skal sættes ind i et nyt fagområde, der kan oplæres ved hjælp af sidemandsoplæring. Denne bog er en håndsrækning til den elevansvarlige, til superbrugeren, mentoren og den erfarne rotte, som har ansvar for at lære sine kolleger op.

Succesfuld sidemandsoplæring og vellykket videndeling kræver, at man er god til at lære fra sig. Da der jo desværre ikke følger en brugsvejledning med til kollegaens hjerne, skal man kunne gennemskue, hvordan kollegaen nemmest tilegner sig ny viden og nye kompetencer.

Sidemandsoplæring er fyldt med nyttige værktøjer, der gør læseren i stand til at dele sin viden effektivt og sikre en stejl læringskurve hos den nye kollega. Med afsæt i cases og gode eksempler viser Line Sander vejen igennem pædagogikkens teknikker, teorier og tricks – på underholdende og letforståelig vis.

Bogen er en hjælp til den, som vil lære at dele sin faglige viden og skabe motivation hos modtageren. Den viser også, hvordan man håndterer modstand mod læring, hvordan man rammer sin kollegas vidensbehov og gør sig forståelig – selv når stoffet er svært.

Forlag: Gyldendal

Udgivelsesdato: 25. Februar 2021

Køb bogen her

I din indbakke Konkrete værktøjer og viden om ledelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag ugentlig inspiration, værktøjer, portrætter, kurser og guides.

Luk
I din indbakke Konkrete værktøjer og viden om ledelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag ugentlig inspiration, værktøjer, portrætter, kurser og guides.