Visionsledelse af Christian Nyvang Qvick
Ledelsesbøger

Visionsledelse

24. February 2021

Forfatteren Christian Nyvang Qvick arbejder til dagligt med undervisning, foredrag og konsultering af både offentlige og private organisationer i forhold til disse to ledelsesformer. Han er desuden en aktiv forfatter, der sigter efter at skrive bøger, som på en og samme tid er forskningsbaserede, praksisnære og handlingsanvisende – senest denne bog om Visionsledelse.

Gå til Action card

Forlaget skriver:

Forlaget skriver:

Bogen står på et solidt fundament af forskning og praksisnære eksempler fra den offentlige sektor, og derfor henvender den sig især til offentlige ledere på alle niveauer, der ønsker at praktisere visionsledelse. Bogen henvender sig også til undervisere og studerende på diplom- og masteruddannelser. Endelig er bogen også relevant for private og frivillige ledere og for personer, der bidrager til at udvikle og rådgive om god ledelse, som fx interne og eksterne HR-, ledelses- og organisationskonsulenter.

Så… Vil du gerne vide, hvordan du kan udvikle en vision for din organisation, som dine medarbejdere ikke opfatter som en højtravende og meningsløs varmluftsballon, men derimod som en ledestjerne, der sætter en klar og tydelig retning for din organisation?

Ønsker du at blive klogere på, hvordan du kan komme ud over rampen med visionen for din organisation, så den bliver et centralt omdrejningspunkt for dine medarbejderes daglige opgaveløsning?

Og vil du blive knivskarp på, hvad du kan gøre for at sikre, at dine medarbejdere accepterer visionen og er villige til at samarbejde med dig om at realisere den?

Så er denne bog til dig.

Forlag: Hans Reitzels Forlag

Udgivelsesdato: 28. Januar 2021

Køb bogen her