Husk at det bare er mad
Hvordan er en direkte tone, som stadigvæk er på den rigtige side af grænsen?
»Du er på den rigtige side af grænsen er, hvis der ikke bliver brugt skældsord, der ikke er nogen, der bliver personlige, det ikke handler om personens egne private fejl, eller hvad man synes om dem. Du er klart over grænsen, hvis der bliver sagt noget, som folk tager med hjem og er kede af.«
Hvad så, når I er i de situationer, hvor I skal have noget mad ud til en kunde, og det kan fandme kun gå for langsomt. Hvordan håndterer man de der stress-stress-situationer hos jer?
»Man håndterer det ved at huske sig selv på, at det i sidste ende bare er mad. Der er ikke nogen, der hverken dør eller kommer til skade af, at tingene går lidt galt. Vi begår alle fejl, også jeg, selv om vi gør vores bedste for at undgå det hver dag,« siger Stine Kirkegaard.
Selv om hun nu har ansat den første mandlige medarbejder, er hun stadig lidt i tvivl om, hvorvidt alle mænd vil kunne trives i et miljø, hvor der – med hendes ord – ’bruges meget tid på at tale med hinanden om, hvordan man har det’.
»Jeg tror helt klart, at nogle mænd ville tænke, at det er for meget og også lidt spild af tid, at vi går så meget op i, hvordan vi taler til hinanden i en presset situation, og efterfølgende går rundt og tjekker om folk er ok.«