Da jeg kom til Politiken som ung journalistpraktikant i 2005, var jeg vildt ambitiøs og enormt grådig på faget, men også fuldstændig uskolet og helt intetanende om, hvad jeg kunne og ikke kunne. Jeg kan se i bakspejlet, at jeg var en ret dygtig praktikant, men det ved man jo ikke nødvendigvis selv, når man træder ind i en helt ny verden. Men meget tidligt oplevede jeg, at Per Knudsen (chefredaktør på Politiken sammen med Tøger Seidenfaden, red.) så mig og satte pris på det, jeg lavede, på en måde, så jeg selv begyndte at fornemme, hvad det var, jeg kunne, og måske kunne blive.
Jeg tror på, at alle mennesker har en ’superkraft’, men der skal en god leder til at få den frem i lyset. Det formåede Per Knudsen. Han var fantastisk til både at spotte talent og til at forstørre folks talent. Jeg vil vove at påstå, at noget af det, der kendetegnede avisen i hans tid som chefredaktør, netop var evnen til at tiltrække og fastholde de største kommende stjerner. Det var også sådan, min egen oplevelse var med ham. Han fik øje på potentialet til det, der kunne blive min superkraft, og så noget i mig, som jeg ikke selv havde opdaget endnu.
En af de små, men vigtige ting, han gjorde, var at lade mig blive på Kulturredaktionen længere, end man normalt kunne som praktikant, hvor man traditionelt rykkede videre efter tre måneder. Ved at give mig lov til det forstørrede han det, jeg var god til, nemlig at boltre mig i det feature-langskriveri, som man stadig kunne få lov til på Politiken på det tidspunkt. For mig var det et kæmpe skulderklap og et signal om, at han syntes, jeg var på vej i den rigtige retning og gerne ville understøtte den udvikling. Når nogen på den måde ser noget i én, som man ikke selv har set endnu, er det en kæmpe kraft.