Usikkerheden rumsterede stadig i mig, da jeg nogle år senere begyndte på Talentholdet. Og det føler jeg, at Karen meget hurtigt så. Hun interesserede sig for, hvem jeg var, og hvad jeg havde brug for. Og hun var ikke bange for at dele ud af sig selv. Om alt fra dengang, hun blev forelsket i sin mand, til den tvivl, hun selv var blevet ramt af som ung i mediebranchen. På den måde skabte hun et trygt rum, hvor jeg ikke følte, at jeg skulle leve op til noget, men frit og ærlig kunne fortælle om de ting, der fyldte hos mig. Og det var helt vildt vigtigt i forhold til at finde min egen plads i medieverden, hvor man nemt kommer til at spejle sig så meget i de store navne, at man ender med at miste sig selv.
Jeg er ikke sikker på, at alle ledere skal dele lige så meget ud af sig selv, som Karen gjorde. Havde vi været i en relation, hvor hun kunne fyre mig og bestemme min løn, så var det nok ikke gået at komme så tæt på hinanden. Men jeg tror, at der som leder er meget at vinde ved at turde fortælle en nuanceret historie om sig. For hvis lederen altid går rundt med en facade, så er der i hvert fald ingen, der åbner op. Men balancegangen for, hvor langt lederen skal gå, er hårfin.
Karen lærte mig en vigtig ting, nemlig at folk slet ikke tænker så meget over, hvad du gør og siger, som du måske tror. De fleste har så travlt med at tænke på sig selv, at de ikke har tid til at tænke på andre. Og derfor er det spild af tid og kræfter, hvis man konstant går og bekymrer sig over, hvad omverdenen tænker om én. Det betyder ikke, at du skal være ligeglad med andre. Men du kan også helt glemme at eksistere, hvis alt handler om, hvordan andre opfatter dig. Og hvis der var noget, den 20-årige jeg havde brug for, så var det at lære at eksistere og være i verden som den, jeg er.