Jacob Feilberg Petersen

Jacob Feilberg Petersen er journalist og arbejder som skribent hos Lederne og på Lederstof.dk. Her er hans artikler på lederstof.dk.

Gå til Action card
Simone Witzansky er ny leder, og Lederstof.dk har fulgt hende i otte måneder i jobbet

Som ny leder har Simone én gang gået imod sin mavefornemmelse. Det gør hun ikke igen…

Da 30-årige Simone Witzansky blev udnævnt til leder, udtrykte medarbejderne bekymring for hendes manglende erfaring. I dag er billedet et ganske andet. Lederstof.dk fulgte hende de første otte måneder i jobbet.
18 min.
Lønforhandling
Løn

På vej i nyt job? Her får du 12 gode råd til den vellykkede lønforhandling

8 min.
Lønforhandling
Løn

Mere i lønposen? 11 gode råd til dig, der skal genforhandle din løn

7 min.
Kontorliv, foto: Getty Images
Fastholdelse

Rekordmange siger op - Sådan får du medarbejderne til at blive

Højere løn og mere fleksibilitet kan være med til at fastholde dine medarbejdere. Men det, der giver dem allermest lyst til at blive, er noget helt andet.
7 min.
Kasper Holten er teaterchef for Det Kongelige Teater

»Hvis du vil have de krøllede, skæve, vilde hjerner, er du fandeme også nødt til at give dem plads«

Kasper Holten har indset, at der er mindst lige så stor kunst i at skabe meningsfulde rammer for Det Kongelige Teater, som i at få skuespillerne på scenen til at yde deres bedste. Mød den 48-årige teaterchef og sceneinstruktør, der egentlig slet ikke ville være leder.
12 min.
Christian Vandsø er chef for Lego

Legochef: At arbejde i en digital verden er som at spille Trivial Pursuit - jo mere diverst holdet er, jo større er vinderchancen

For Christian Vandsø handler lederrollen langt mere om at inspirere end om at bestemme. I dag forandrer verden sig nemlig så hurtigt, at det ikke nødvendigvis er chefen, der har de bedste svar. Mød den 52-årige digitale Legochef, der på trods af sin rang går på arbejde i vandresko.
10 min.